Ciprian Bodea
EXPERT PROTECȚIA MEDIULUI

Expert în protecția mediului și formator certificat, deține o experiență de peste 17 ani în activitățile care au legătură cu mediul înconjurător. În acest interval de timp s-a preocupat de un spectru larg de teme din domeniul mediului înconjurător, atât din perspectiva aplicativă cât și teoretică și metodologică.

Ciprian a absolvit Facultatea de Geografie a Universității Babeș Bolyai din Cluj, specializarea Știința Mediului (nivel licență și master). După finalizarea studiilor universitare isi începe activitatea în cadrul Serviciului Gospodărie Comunală al Primăriei municpiului Cluj-Napoca, avand responsabilități în managementul deșeurilor si monitorizarea activităților de salubrizare.

Cariera lui Ciprian inseamna si peste 15 ani de activitate didactică universitară, în cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, in cadrul Facultatii de Geografie și Facultatii de Știința și Ingineria Mediului.  A îmbinat activitatea didactică cu cea de cercetare științifică și de expert-colaborator în diverse proiecte,  în mod particular in managementul deșeurilor, evaluarea impactului asupra mediului, gestionarea resurselor naturale și a biodiversității,  cadrul legislativ și normativ specific.

Detine certificari si competente in tehnici de comunicare, formatre profesionala, expert de mediu, si manager de proiect. S-a alatura echipei EPMC Consulting in anul 2015, fiind implicat în proiecte de evaluarea a impactului asupra mediului, în proiecte de management a biodiversității, în proiecte de instruire și formare profesionala. Experiența dobândită în cadrul sistemului de învățământ universitar, precum și competențele profesionale îl ajută pe Ciprian să gestioneze eficient sarcini și situații dintre cele mai diverse.

Cuvinte cheie: formator, expert în protecția mediului, evaluarea impactului asupra mediului, biodiversitate.

457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

120 experți

Echipa EPMC este formată din 120 de experți interni și externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru