Diana Demeter
EXPERT ACHIZIȚII PUBLICE

Expert achiziții publice din 2008 și manager de proiect certificat din 2010, Diana deține o experiență profesională de 8 ani în domeniul achizițiilor publice, dobândită atât în mediul public cât și în mediul privat.

A absolvit Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, iar în februarie 2008 a absolvit cursurile unui Masterat în Servicii, produse și instrumente financiare în contextul integrării europene. În 2008 a absolvit cursul de specializare “Expert achiziții publice” și a început să lucreze ca și consilier la Biroul de Achiziții Publice din cadrul Consiliului Județean Sălaj.  

Din 2015 este Expert achiziții publice al SC EPMC Consulting, în cadrul căreia are ca activități urmărirea site-urilor de licitații publice, identificarea procedurilor de achiziție publică de interes și întocmirea documentelor necesare participării la licitații. De asemenea, participă ca expert achiziții publice în cadrul proiectelor de investiții, asigură consultanță beneficiarilor în întocmirea documentațiilor de atribuire și derularea procedurilor de achiziții publice, conform legislației în vigoare.

Cuvinte cheie: achiziții publice, licitații.

457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

120 experți

Echipa EPMC este formată din 120 de experți interni și externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru