Ioana Camarasan
MANAGER PROIECT/Consultant management

Comunicator certificat și cu o experiență de peste 7 ani în comunicarea instituțională la nivel guvernamtal, s-a specializat în ultimii 5 ani în implementarea de proiecte cu finanțări din fonduri nerambursabile (POSDRU, POS Mediu). Consultant de specialitate în campaniile de informare și conștientizare publică, a participat la organizarea unor campanii de informare publica la nivel regional și național.

Ioana este absolventă de Științe politice și administrative, cu o diplomă obținută la Universitatea Babeș-Bolyai Cuj-Napoca, specialitatea Științe politice, în domeniul relațiilor internaționale, motiv pentru care accederea în sfera instituțională a fost un pas normal în carieră. În cei 7 ani, a trecut prin toate nivelele funcției publice: consilier debutant, consilier asistent, coordonator al biroului de specialitare, director.

Din 2013, Ioana a oferit consultanță parlamentară cu relevanță specifică privind mass media locale și în vederea organizării evenimentelor în teritoriu, iar din anul 2014 s-a alăturat echipei EPMC Consulting, pentru a lărgi plaja de servicii a companiei.

Din anul 2014, Ioana face partea din echipa noastră, în calitate de consultant management, cu implicare în proiecte de asistență tehnică în domeniile biodiversitate, managementul deșeurilor municipale, infrastructură de apă și apă uzată, precum și managementul proiectelor de infrastructură pentru combaterea poluării cu nitrați din surse agricole.

Cuvinte cheie: comunicare, publicitate, management de proiect, fonduri nerambursabile.

 


457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru