Ioana Camarasan
EXPERT MEDIA/COMUNICARE

Comunicator certificat și cu o experiență de peste 7 ani în comunicarea instituțională la nivel guvernamtal, s-a specializat în ultimii 5 ani în implementarea de proiecte cu finanțări din fonduri nerambursabile (POSDRU, POS Mediu). Consultant de specialitate în campaniile de informare și conștientizare publică, a participat la organizarea unor campanii de informare publica la nivel regional și național.

Ioana este absolventă de Științe politice și administrative, cu o diplomă obținută la Universitatea Babeș-Bolyai Cuj-Napoca, specialitatea Științe politice, în domeniul relațiilor internaționale, motiv pentru care accederea în sfera instituțională a fost un pas normal în carieră. În cei 7 ani, a trecut prin toate nivelele funcției publice: consilier debutant, consilier asistent, coordonator al biroului de specialitare, director.

Din 2013, Ioana a oferit consultanță parlamentară cu relevanță specifică privind mass media locale și în vederea organizării evenimentelor în teritoriu, iar din anul 2014 s-a alăturat echipei EPMC Consulting, pentru a lărgi plaja de servicii a companiei.

Din 2015, Ioana face parte din echipa de dezvoltare a EPMC Professional, pentru organizarea cursurilor de formare profesională ale EPMC Consulting.

Cuvinte cheie: comunicare, publicitate, management de proiect, fonduri nerambursabile.

 

457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

120 experți

Echipa EPMC este formată din 120 de experți interni și externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru