Stela Andrei
CONSULTANT ÎN MANAGEMENT

Manager de proiect și formator certificat, deține o experiență de peste 10 ani în managementul proiectelor finanțate prin fonduri nerambursabile foarte diverse (PHARE, POS Mediu, POR, POSCCE, POSDRU, LIFE, LLL, Banca Mondială, etc). S-a specializat în designul, scrierea și implementarea proiectelor de mediu și a proiectelor de investiții. Trainer pasionat, a format peste 400 de cursanți în management de proiect și accesarea fondurilor structurale.

Stela a absolvit Facultatea de Studii Europene  a Universității Babeș Bolyai din Cluj (nivel licență și master). A lucrat ca expert proiecte și cadru didactic colaborator în cadrul aceleiași universități. Din 2005, a început să lucreze ca și consultant în management în diferite companii multinaționale.

În perioada 2008-2009 a fost expert tehnic al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Din 2009 este consultant în management al SC EPMC Consulting, în cadrul căreia a elaborat și  implementat proiecte ale beneficiarilor publici sau privați, în special în proiecte de investiții (echipamente, lucrări) și proiecte complexe de mediu (situri contaminate, energii regenerabile, managementul deșeurilor, etc). Din 2008 este formator certificat de către Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Stela îmbină munca de consultanță cu cea de trainer, transferînd experiența de management de proiect și accesarea fondurilor nerambursabile spre sala de curs.

Cuvinte cheie: management de proiect, fonduri nerambursabile, training, delegarea serviciilor de salubrizare. 


457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru