Finanțări concrete, asigurate de EPMC Consulting, prin echipa de specialiști

Azi vrem să împărtășim din experiențele noastre din domeniul consultanței integrate de mediu. Suntem la amplasamentul unei investiții realizate printr-o aplicație de finanțare care include nota conceptuală, tema de proiectare, studiul de fezabilitate, proiectul tehnic si studiile de specialitate de mediu și pentru obținerea de avize și acorduri, elaborate de echipa EPMC Consulting.

Investiția este derulată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în calitate de finanțator, printr-un program de investiții finanțat de Banca Mondială și de Primăria comunei Jucu, județul Clui, ca beneficiar.

Investiția ”Platformă de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Jucu, jud. Cluj” înseamnă o platformǎ impermeabilǎ, prevăzută cu sistem de colectare a purinului, la care se adaugă echipamente de manevrare şi împrǎştiere a gunoiului de grajd:

  • 1 platformă betonată, pentru depozitarea gunoiului de grajd, care va asigura depozitarea în perioada de limitare a depozitare și împrăștiere a gunoiului - perioadele de restricții sunt noiembrie–martie - și pentru diminuarea poluǎrii apelor subterane/de suprafațǎ cu nitrați din surse agricole;
  • 6 echipamente achiziționate în dotarea platformei: încărcător frontal, mașină de împrăștiat gunoiul de grajd, tractor, cisternă vidanjă și două remorci.

La finalizarea lucrărilor, suprafaţa utilă a platformei va fi de 896 mp, cu o capacitate de stocare de 2.688 m3/an de gunoi de grajd pentru o perioadă de 5+1 luni.


457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru