Start CASA VERDE sesiune 10-24 octombrie 2016

Începând cu data de 10 octombrie 2016, se pot depune dosarele de finanțare la sediile agențiilor pentru protecția mediului (APM) din județele de reședință, pentru sesiunea programată între 10 și 24 octombrie 2016.

Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor a lansat Programul Casa Verde Clasic, atât pentru populație cât și pentru persoanele juridice, urmare a publicării Ghidului de Finanțare în Monitorul Oficial și a dispoziției AFM privind perioadele în care se pot depune proiectele în vederea obținerii finanțării.

Prin Programul Casa Verde persoanele fizice și persoanele juridice pot beneficia de finanțare prin Administrația Fondului pentru Mediu pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă.

Bugetul alocat pentru întreaga țară este de 94 de milioane de lei, din care 60 de milioane sunt destinate populației și 34 de milioane persoanelor juridice.

Detalii legate de echipamentele finanțate pentru populație și pentru persoane juridice prin Casa Verde, pașii de urmat, procedura de evaluare, cuantumul finanțării nerambursabile și alte detalii, găsiți aici:

http://www.afm.ro/casa_verde.php

 http://www.afm.ro/casa_verde_intrebari_frecv

Sursa: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor


457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru