Știri finantări ART&Well being: Atenție, creativi!

Atenție, creativi, artiști, specialiști!

S-a lansat apelul online de propuneri de proiecte pentru lucrări artistice - instalații, performance, intervenții în spațiul public și altele asemenătoare - cu teme care să exploreze aspecte și teme legate de sănătate și starea de bine.

Apelul este activ până la data de 8 aprilie 2020, iar ghidul solicitantului și depunerea aplicatiilor se face accesând: www.art-wellbeing.eu/form.

În cadrul apelului vor fi selectate două categorii de proiecte:

  1. dezvoltarea și producția de lucrări artistice care vor fi expuse și prezentate în cadrul expozițiilor Art & Well-being la Bruxelles, Cluj și Maribor în toamna anului 2020 și primăvara 2021 și
  2. proiecte care vor fi dezvoltate pe parcursul unor rezidențe artistice de 1-2 săptămâni, găzduite de unul dintre cei trei parteneri artistici din Bruxelles, Cluj și Maribor.

Proiectul Art&Well being, cofinanțat prin Programul Comisiei Europene Europa Creativă este coordonat de Centrul Cultural Clujean și realizat în parteneriat cu BOZAR – Centre for Fine Arts Brussels (Belgia), UGM | Maribor Art Gallery Slovenia) și Bruno Kessler Foundation (Italia).

Informații despre Proiectul Art&Well being, pe site-ul coordonatorului din România, aici: https://cccluj.ro/apel_artwellbeing/


457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru