Certificari

Serviciile noastre, testate și imbunătățite de-a lungul timpului, sunt livrate la cele mai înalte standarde. Suntem dedicați muncii noastre și hotărâți să livram cele mai bune servicii care să îndeplinească cele mai stricte cerințe și standarde din domeniu.

EPMC este certificată de Ministerul Mediului în vederea elaborării rapoartelor de mediu,bilanțurilor de mediu, rapoartelor de amplasament și studiilor de evaluare adecvată. De asemenea,  EPMC este înscrisă în registrul elaboratorilor de studii privind protecția mediului la pozitia 172.
 
Ministerul Mediului a certificat EPMC de în vederea elaborării documentațiilor pentru fundamentarea solicitării avizului și a autorizației de gospodărire a apelor precum și pentru întocmirea studiilor de gospodărire a apelor.

Pentru formare profesională, EPMC este autorizată de către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru furnizarea următoarelor programe:

  • management de proiect
  • expert în accesarea fondurilor structurale și de coeziune europene
  • achiziții publice
  • managementul deșeurilor.

EPMC Consulting este certificată în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 și OHSAS 18001:2007, având implementat un sistem de management integrat calitate, mediu, și de sănătate ocupațională, precum și un sistem pentru Securitate informatica.

 

 

EPMC Consulting este certificată în conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 și OHSAS 18001:2007, având implementat un sistem de management integrat calitate, mediu, și de sănătate ocupațională precum și un sistem pentru securitate informatică.

 

457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru