Echipa

Exigența lucrului bine făcut este valoarea centrală a echipei EPMC. Provocarea de a găsi mereu soluţii și experienţa dobîndită ne ajută nu doar să evităm obstacole, ci să fim mereu cu un pas înainte. Adăugăm pasiunea și complexitatea muncii unei echipe de 20 de experți interni și peste 100 de colaboratori cu competențe complementare, pentru a defini modul in care EPMC performează. 

Liderul echipei EPMC este Cristina Corpodean. Cristina a fondat EPMC în anul 2008 după o lungă perioadă în care a profesat ca dascal şi a inspirat şi călăuzit generaţii de tineri. Îşi conduce compania după acelaşi principii după care şi-a condus elevii către succes: muncă, perseverenţă, atenţie şi dăruire.

În cei 10 ani de activitate, EPMC şi-a câştigat reputaţia prin proiectele de anvergură în care echipa a fost implicată, precum şi prin soluţiile găsite la probleme complexe şi stringente în proiectele pe care le-a derulat împreună cu clienţii.

În prezent EPMC are 20 de angajati și peste 100 de colaboratori din domenii precum managementul deșeurilor, apă și apă uzată, contaminarea solului, calitatea aerului, managementul biodiversitatii, campanii de informare publică, supervizarea lucrărilor, audit energetic, studii de biodiversitate, management de proiect.

Echipa de experți este înalt calificată, are experiență practică relevantă în teoria și în practicile moderne de reglementare din domeniul managementului deșeurilor și acordă o permanentă atenție schimbărilor legislative și abordărilor strategice sectoriale. Experții EPMC sunt familiarizați cu practicile curente stabilite de Autoritatea Națională pentru Reglementarea Serviciilor Comunitare se Utilitate Publică - ANRSC), dar și cu ghidurile strategice elaborate de JASPERS în ceea ce priveste implicarea operatorilor privați în sectorul de managementul deșeurilor.

Experții nostri și-au făcut temele și în ceea ce privește noul cadru legal al achizițiilor publice, recent dezbatut de Guvern. Ei sunt conștienți de schimbările viitoare referitoare la procedurile de achiziții publice, achizițiile sectoriale și concesionarea lucrărilor și serviciilor.
 

 

Cu 20 de angajați și peste 100 de colaboratori, EPMC este structurată în patru mari departamente:

  • Departamentul de mediu;
  • Departamentul de achiziții publice și licitații;
  • Departamentul finanțări (scriere de propuneri și management de proiect pentru implementare);
  • Departamentul administrativ;

457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

120 experți

Echipa EPMC este formată din 120 de experți interni și externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru