Echipa

Exigența lucrului bine făcut este valoarea centrală a echipei EPMC. Provocarea de a găsi mereu soluţii și experienţa dobîndită ne ajută nu doar să evităm obstacole, ci să fim mereu cu un pas înainte. Adăugăm pasiunea și complexitatea muncii unei echipe de 29 de experți interni și peste 100 de colaboratori cu competențe complementare, pentru a defini modul in care EPMC performează. 

Liderul echipei EPMC este Cristina Corpodean. Cristina a fondat EPMC în anul 2008 după o lungă perioadă în care a profesat ca dascal şi a inspirat şi călăuzit generaţii de tineri. Îşi conduce compania după acelaşi principii după care şi-a condus elevii către succes: muncă, perseverenţă, atenţie şi dăruire.

În cei peste 12 ani de activitate, EPMC şi-a câştigat reputaţia atăt prin proiectele de anvergură în care echipa a fost implicată, precum şi prin soluţiile găsite la probleme complexe şi stringente în proiectele pe care le-a derulat împreună cu clienţii.

În anul 2020, EPMC are 29 de angajați la sediul central, din Cluj-Napoca și la cele de proiecte de asistență tehnică, din Petroșani și Constanța, la care se adaugă peste 100 de colaboratori din domenii diverse ca: protecția mediului, managementul deșeurilor municipale și siturilor poluate istoric, infrastructură de apă și apă uzată, protecția naturii, biodiversitate, managementul ariilor naturale protejate, management de proiect și supervizare de lucrări, managementul riscului la inundații și eroziune costieră, proiectare și hidrotehnică.

Echipa de experți este calificată, are experiență practică relevantă în teoria și în practicile moderne de reglementare din domeniul managementului deșeurilor și acordă o permanentă atenție schimbărilor legislative și abordărilor strategice sectoriale. Experții EPMC sunt familiarizați cu practicile curente stabilite de Autoritatea Națională pentru Reglementarea Serviciilor Comunitare se Utilitate Publică - ANRSC), dar și cu ghidurile strategice elaborate de JASPERS în ceea ce priveste implicarea operatorilor privați în sectorul de managementul deșeurilor.

 

Cu cei 29 de angajați și cu colaboratorii noștri, EPMC este stucturat pe departamente de specialitate:

  • Protecția mediului și managementul ariilor naturale protejate;
  • Finanțări - aplicații de finanțare, managementul proiectelor, achiziții și asistență tehnică în documentații de atribuire a contractelor de servicii și de lucrări;
  • Administrativ - resurse umane;
  • Proiectare și supervizarea lucrărilor de infrastructură;

457 mil. €

EPMC a asigurat managementul pentru proiecte în valoare de 457 mil euro.

115 mil. €

EPMC a atras finanțări pe infrastructură în valoare de 115 mil euro.

129 experți

Echipa EPMC este formată din 129 de experți interni și colaboratori externi.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru